Lo Noste Kino (February 2021)

This is out local kino version, a smaller version! It’s a small version for mostly local people to meet and learn what kino is!

If you are interested in our main kino, visit Kino Tarragonik held during the summer

Si vols participar, si us plau llegeix aquesta pàgina detingudament

Uneix-te a la tercera edició de Lo Nostre Kino a Catalunya, 3 dies amb gent de tota mena creant curtmetratges. Si ets director/a, actor, actriu, editor/a, maquillador/a, operador/a de càmera,… UNEIX-TE!

Cóm funciona?

El tret de sortida de Kino és una reunió de tots els participants i organitzadors. Primerament, es dóna a conéixer el funcionament de kino i tota la planificació dels propers tres dies (de divendres a diumenge). Després de la introducció, és fa una ronda de presentacions on tots els individus expliquen qui són, què fan i què poden compartir. Tot seguit, els directors o guionistes presenten les seves idees de curtmetratge en un pitching de 10 minuts. El director ha d’exposar quin és el seu projecte (títol provisional) i quin tipus d’ajuda material i personal necessita per a completar la seva pel·lícula. Tot queda escrit a una pissarra.

Després dels pitchings, cada director busca els seus participants i és formen els equips de treball. Un cop formats ja és pot começar, tenen per endavant 3 dies de film making. Els participants poden disposar del local (anomenat Kinolab) les 24 hores del dia per al seu procès creatiu.

La peça audiovisual s’ha d’entregar el diumenge a la tarda. Un cop recopilats tots els curts és projectaràn en una sala, obert al públic.

Qué necesites saber?

  • Preus
  • Horari
  • Where? Informació de com arribar al Kinolab