Kino Tarragonik (July 2022) CATAlÀ

Uneix-te a la sisena edició de Kino Tarragonik a Catalunya, 4 dies amb gent de tot el món creant curtmetratges. Si ets director/a, actor, actriu, editor/a, maquillador/a, operador/a de càmera,… UNEIX-TE! Coneix nous professionals i posa el teu costat creatiu a treballar!

COM FUNCIONA?

 1. Presenta el teu projecte or uneix-te a qualsevol equip!
  Si tens cap idea presenta-la a tothom. Si no en tens cap, et pots unir a qualsevol projece que vulguis (fins i tot més d’un) Mostra als altres el que pots oferir!

2. A treballar junts! Comença a crear un equip i treballeu junts durant 4 dies!

3. Crea un curtmetratge amb gent de tot el món!
Realitzarem un screening l’últim dia.

El tret de sortida de Kino és una reunió de tots els participants i organitzadors. Primerament, es dóna a conéixer el funcionament de kino i tota la planificació dels propers quatre dies (de dijous a diumenge). Després de la introducció, es fa una ronda de presentacions on tots els individus expliquen qui són, què fan i què poden compartir. Tot seguit, els directors o guionistes presenten les seves idees de curtmetratge en un pitching de 10 minuts. El director ha d’exposar quin és el seu projecte (títol provisional) i quin tipus d’ajuda material i personal necessita per a completar la seva pel·lícula. Tot queda escrit a una pissarra.

Després dels pitchings, cada director busca els seus participants i es formen els equips de treball. Un cop formats ja és pot começar, tenen per endavant 4 dies de film making. Els participants poden disposar del local (anomenat Kinolab) les 24 hores del dia per al seu procès creatiu.

La peça audiovisual s’ha d’entregar el diumenge a la tarda. Un cop recopilats tots els curts es projectaràn en una sala, obert al públic.

*Kino Tarragonik és un esdeveniment internacional, et donem l’oportunitat de treballar amb professionals internacionals. No és necessari tenir un nivell d’anglès alt, però volem que els nostres Kinoites locals siguin tots conscients de que la reunió inicial (production meeting) serà en anglès. Kino Tarragonik intentarà ajudar a tots els Kinoites locals. No volem que tingú tingui por!*

Qué necesites saber?

 • Preu (informació aviat)
 • Horari (informació aviat)
 • On em registro? (aviat, segueix les nostres xarxes socials)
 • Com ens comunicarem? Durant l’event: Telegram, però uneix-te a nostre Facebook group or instagram per ara!
 • Mira curtmetratges de anys passats!
 • On? Informació sobre com arribar aquí (amb cotxe, avió, tren,…)
 • Allotjament Informació sobre l’allotjament
 • Amposta, Espanya. Informació sobre Amposta.

Més perguntes? Ves a FAQ o envia un email a: infotarragonik@gmail.com