Kino Tarragonik 2021 / català

Si vols participar, si us plau llegeix aquesta pàgina detingudament

Kino Tarragonik és el nostre event principal, si t’interesa pots mirar els events que realitzem al llarg de l’any. Kino Living (online) i Lo nostre Kino (Febrer)

Degut a la situació actual, estem treballant per oferir aquest event de forma segura. Publicarem les mesures aviat

Uneix-te a la sisena edició de Kino Tarragonik a Catalunya, 4 dies amb gent de tot el món creant curtmetratges. Si ets director/a, actor, actriu, editor/a, maquillador/a, operador/a de càmera,… UNEIX-TE!

Cóm funciona?

El tret de sortida de Kino és una reunió de tots els participants i organitzadors. Primerament, es dóna a conéixer el funcionament de kino i tota la planificació dels propers quatre dies (de dijous a diumenge). Després de la introducció, es fa una ronda de presentacions on tots els individus expliquen qui són, què fan i què poden compartir. Tot seguit, els directors o guionistes presenten les seves idees de curtmetratge en un pitching de 10 minuts. El director ha d’exposar quin és el seu projecte (títol provisional) i quin tipus d’ajuda material i personal necessita per a completar la seva pel·lícula. Tot queda escrit a una pissarra.

Després dels pitchings, cada director busca els seus participants i és formen els equips de treball. Un cop formats ja és pot começar, tenen per endavant 4 dies de film making. Els participants poden disposar del local (anomenat Kinolab) les 24 hores del dia per al seu procès creatiu.

La peça audiovisual s’ha d’entregar el diumenge a la tarda. Un cop recopilats tots els curts és projectaràn en una sala, obert al públic.

*Kino Tarragonik és un esdeveniment internacional, et donem l’oportunitat de treballar amb professionals internacionals. No és necessari tenir un nivell d’anglès molt alt (nivell de conversació) però volem que els nostres Kinoites locals siguin tots conscients de que la reunió inicial (production meeting) serà en anglès. Kino Tarragonik intentarà ajudar a tots els Kinoites locals.*

Dijous: Production meeting + preproducció

9.jpg

Divendres i Dissabte: Producció

kinotarragonik2016_02.jpg

Diumenge: postproducció + screening

kinotarragonik2016_05.jpg

Què necesites saber?

  • Preus
  • Horari
  • Where? Informació de com arrivar al Kinolab
  • Sleeping place Informació detallada de les cases rurals que oferim
  • Amposta Informació sobre Amposta i el lloc on es realitza Kino Tarragonik

PREUS I HORARI

Segueix Kino Tarragonik a les nostres xarxes socials per saber quan ficare’m més informació.